GDPR – We´ve got you covered!

För oss på aPak är skydd primärt. Vi skyddar inte bara dina produkter och ditt varumärke utan även din integritet. Det är därför vi är öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av din personliga information.

tagentbordFör oss på aPak är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi kommer aldrig att sälja dina uppgifter och vi sparar enbart de uppgifter som krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjuda dig en så bra upplevelse av dem som möjligt. När vi inte längre är i behov av dina uppgifter ser vi alltid till att de raderas ur våra system. Det är viktigt att du som kund är medveten om att du när som helst kan höra av dig till oss för att få dina uppgifter raderade eller ändrade.

Nedan hittar du den sammanfattade förteckningen över hur vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med den nya personuppgiftslagen, GDPR. Vill du fördjupa dig i vår process kan du läsa vår integritetspolicy.

Vad är en personuppgift?

All information som kan användas för att identifiera en enskild person definieras som en personuppgift. Det omfattar de mest grundläggande uppgifterna så som namn och kontaktuppgifter, men också uppgifter som orderhistorik, IP nummer och annan information som på ett eller annat sätt kan härledas till en person.

Vad är GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny lag som gäller inom hela EU från och med 2018-05-25. GDPR ersätter den nuvarande Personuppgiftslagen (PUL) och ska ge den enskilda individen ökad kontroll över sina personuppgifter. Att skydda våra kunders personuppgifter har alltid varit en viktig del av vårt arbete och dom nya reglerna innebär därav inte någon större skillnad för våra kunder. Vi ger tummen upp till GDPR och all annan reglering som kan stärka skyddet för den enskilda individen.

När hanterar vi dina personuppgifter?

APak samlar in och hanterar dina personuppgifter när du skapar ett konto, genomför ett köp, kontaktar vår support, eller besöker vår webbplats.

Varför hanterar vi dina personuppgifter?

Personuppgifterna som vi samlar in behöver vi för att kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjuda dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Personuppgifterna sparas i högst 24 månader från det datum då du senast var aktiv hos aPak, till exempel genom en beställning eller via kontakt med vår kundtjänst. I de fall då det finns en rättslig förpliktelse kan uppgifterna komma att sparas längre.

Hur skyddar vi dina uppgifter?

Du kan alltid känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. På aPak skyddar vi alltid dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering. Alla personuppgifter sparas i en databas som är skyddad genom behörighetsstyrning, kryptering och brandvägg.

aPak – We´ve got you covered!