Chat with us, powered by LiveChat

Vi har uppdaterat vår e-handel och denna gång har vi lagt kraft på användarvänlighet. Vårt mål är att e-handeln ska vara ett bra alternativ för alla våra kunder och för att realisera detta i praktiken genomför vi kontinuerliga uppdateringar och förbättringar i e-handeln utefter era önskemål och våra idéer.

Har du önskemål, något du stör dig på eller något som du skulle vilja att vi förbättrar eller förändrar? Hör då av dig till oss så att vi kan bli bättre. Vi tar alltid din feedback och dina önskemål på största möjliga allvar och eftersom vi tycker illa om långa beslutsvägar och byråkrati i allmänhet ber vi dig ta kontakt direkt med vår webmaster (peter.borgelov@apakse.azurewebsites.net). På så sätt kan du framföra dina önskemål och få svar på dina frågor direkt. Nedan hittar du några av nyheterna som var med i vår senaste uppdatering.

funktionTydligare pris

Du kan nu föra muspekaren över ”styckpriset” i matrisen för att ta reda på vad en hel förpackning kostar. Du känner väl också till att du sedan tidigare kan föra muspekaren över värdet i kolumnen ”Pall” och ”Levtid” för att få mer information?

Mindre irritation

Vi misstänker att du någon gång stört dig på att du ”åker” högst upp på sidan när du lägger en produkt i kundvagnen. Vi är därför glada att kunna meddela att det förfarandet nu är ett minne blott. När du placerar en produkt i kundvagnen stannar du nu kvar på samma ställe och får istället ett litet meddelande till vänster om köpknappen med texten ”produkten har lagts till i kundvagnen”.

Fler inloggningar

Nu kan vi äntligen erbjuda flera inloggningar för en och samma kund (samma kundnummer). På så sätt slipper du att ändra kontaktuppgifterna och leveransinformationen om ni har flera olika beställare och leveransadresser. Det innebär också att orderhistoriken, sparade kundvagnar och favoriter blir unik information för den aktuella användaren. Kontakta vår support om du vill skapa fler användare så hjälper vi dig.

Godsmärke och beställningsnummer

Om du anger godsmärke och/eller beställningsnummer kommer detta nu med på orderbekräftelsen. Det är något som efterfrågats för att underlätta lokaliseringen av det inkommande godset.

Matrisen

Matrisen har formaterats om för att undvika att produkterna tar upp två rader. På så sätt blir matrisen lite prydligare och mer lättöverskådlig.