Chat with us, powered by LiveChat

EN HÅLLBAR Framtid

På aPak har vi en stark vision om att vara ett lönsamt bolag som kan utvecklas hållbart och långsiktigt i symbios med miljö, samhälle och människa. Vi är övertygade om att en schysst väg framåt är den enda rätta vägen och vi arbetar därför aktivt för en framtid som är bättre för oss, bättre för dig och bättre för vår planet! 

Genom att använda organisationens kunskap och genom att fortsätta att uppmuntra nyfikenhet och innovation kan vi se till att processerna för oss, våra samarbetspartners och våra kunder blir effektivare och grönare. Den prisbelönta förpackningslösningen SimpleSphere är ett sådant exempel. Med förpackningslösningen tog vi ett enormt kliv tillsammans med vår kund Volvo Cars genom att utveckla ett helt nytt sätt att packa och transportera känsliga varor över hela världen. Vi håller just nu på att introducera liknande konceptet för andra kunder och vi har flera nya lösningar under utveckling. Dessa lösningar har inte bara varit kostnadseffektiva, utan också minskat miljöpåverkan och förbättrat våra kunders arbetsmiljö – precis så som vi på aPak vill arbeta tillsammans med våra kunder.

På aPak arbetar vi med en rad förbättrande åtgärder inom fokusområderna Miljö, Personal, Sociala förhållande och Respekt för mänskliga rättigheter. I vår hållbarhetsrapport kan du läsa mer om vårt arbete.

 

 

FUTURE – WE´VE GOT YOU COVERED