Chat with us, powered by LiveChat

EY – ÅRETS ENTREPRENÖR 2019

Vår VD, Evelina Lindgren, är en av kandidaterna som gått vidare i entreprenörsutmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year 2019. Att gå vidare i den prestigefulla entreprenörstävlingen är en stor bedrift då urvalsarbetet är mycket omfattande.

UPPDATERING: Evelina Lindgren har tagit sig vidare och är nu en av de tio entreprenörerna från Västsverige som göra upp om priserna i regionfinalen som går av stapeln den 5 november i Göteborg. Läs mer 

EY Entrepreneur Of The Year arrangeras i mer än 60 länder och är en av världens största och mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer. För 24:e gången genomförs den nu i Sverige.

Nomineringsperioden har avslutats och Evelina Lindgren är en av entreprenörerna som har gått vidare i regionen. Nu följer en djupgående intervju och ytterligare granskning utifrån flera kriterier.

Under hösten kommer intervjuerna med entreprenörerna att avgöra vilka som går vidare till regionfinalerna. I november arrangeras sex regionfinaler där en extern och oberoende jury i varje region utser vinnaren. En vecka innan varje regionfinal avslöjas vilka som är de tio finalisterna i varje region. På aPak håller vi givetvis tummarna för att Evelina är en av dem. Stay Tuned!