Chat with us, powered by LiveChat

Motivation.se har nu offentliggjort att aPaks VD, Evelina Lindgren är en av finalisterna som gör upp om den prestigefyllda titeln som Årets VD 2018. Evelina har tidigare varit nominerad och under 2015 tog hon också hem titeln. Då som Årets Unga VD.

Den prestigefyllda titeln delas ut av Motivation.se och har som syfte att uppmärksamma och premiera viktiga förebilder bland Sveriges företagsledare för att på så sätt stärka den svenska företagskulturen. Titeln Årets VD 2018 delas ut i fyra olika kategorier bestående av små, mellanstora och stora företag, samt Årets Unga VD. Evelina är en av de fem finalisterna i kategorin, mellanstora företag.

Årets VD bedöms utefter de tre kriterierna – ledarskap, hållbarhet och tillväxt.

Ledarskap – Pristagaren har förmåga att leda människor och har genom sitt ledarskap fått människor att växa.
Hållbarhet – Pristagaren tar aktivt ansvar för hur företaget påverkar samhället, ur såväl ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.
Tillväxt – Pristagaren har kunnat visa på särskilt goda resultat i form av tillväxt och nyanställningar i den verksamhet som hon/han är vd för.

Utmärkelsen i respektive kategori kommer att delas ut på Hotel At Six i Stockholm den 15:e november och vi håller givetvis tummarna för att Evelina Lindgren får ta plats på scen som Årets VD 2018.

arets-vd