Chat with us, powered by LiveChat

Anpassade lösningar

Under åren har vi, i nära samarbete med kunderna, tagit fram ett stort antal lösningar som skvallrar om att det omöjliga alltid är möjligt, bara det görs på rätt sätt! 

Utifrån våra produktområden har vi näst intill obegränsade möjligheter att skapa den bästa tänkbara förpackingslösningen. Vi har materialen, utrustningen och inte minst erfarenheten och kunskapen som krävs!

Testutrustning

På aPak tror vi att kunskap om kvalitét är något av det absolut viktigaste för att möta våra kunders krav och behov. Vi har därför investerat i en komplett utrustning för att kunna mäta våra huvudprodukters viktigaste kvalitetsparametrar. Vi mäter Box compression test (BCT), Edge crush test (ECT), Burst strength test (BST), Flat crush test (FCT) samt Four point bending stiffness; alla enligt ISO-standardens krav. Testutrustningen är anpassad för wellpapp och solidkartong och vi använder även denna utrustning vid framtagning av nya råmaterial åt våra kunder.

För att ytterligare stärka vårt säljteam har vi både en egen cad- konstruktör som sköter vårt skärbord och en egen grafisk designer. Detta gör att vi snabbt kan ge dig som kund prov inte bara på konstruktionen utan också på eventuellt tryck. På så sätt kan du fysiskt se hur ditt emballage kan se ut.

Lager

På fyra strategiskt utvalda platser i Sverige; Mölndal, Eskilstuna, Ystad och Tibro, finns totalt 19 000 kvadratmeter golvyta och 30 000 pallplatser. Här arbetar ett tjugotal medarbetare för att allt skall fungera på bästa möjliga sätt. Tack vare vårt stora lager kan vi erbjuda hantering och förvaring, oavsett omfattning.

Exteriörbild