Chat with us, powered by LiveChat

MINI PAKR

Mini Pakr är den ultimata förpackningslösningen för små och medelstora företag där behovet av stötdämpande är lågt till måttligt. Den låga vikten och den minimala storleken gör Mini Pakr till en mycket lättplacerad och mobil hjälpreda.

Mini Pakr är enkel att använda och allt du behöver göra är att plugga in maskinen, sätta i plasten och trycka på start. Med sin kompakta storlek (36x33x28cm) och sin nätta vikt (6 kg) är det också enkelt att placera och förflytta maskinen. Till Mini Pakr finns det fem olika sorters bubblor och med en produktionshastighet på 7,5 meter per minut bjuder den lilla maskinen också en relativt hög kapacitet.  

Maskinen är utrustad med RFID (Radio Frequency Identification) teknologi för att automatiskt kunna välja rätt inställningar.

Plast och miljö

Det pratas mycket om plast och dess negativa inverkan på miljön just nu och att producera och transportera plast är givetvis påfrestande, men det är framförallt när plasten hamnar i naturen och våra hav som den blir ett miljöproblem. Om plasten når fram till återvinnsstationen kan det istället finnas miljömässiga fördelar jämfört med t.ex. papper och tyg. Att svara på vad som är bäst för miljön är därför svårt och kan skilja från fall till fall. På aPak kan vi hjälpa er att reda ut vilket material som är bäst för just er förpackningslösning. Kontakta oss så hjälper vi miljön att gå vinnande ur den här affären!  

vad vill du veta?

På aPak kan vi förpackningsmaskiner och har lång erfarenhet av att placera ut och hantera förpackningsmaskinen Minipakr. Om du har frågor eller funderingar kan jag hjälpa dig att besvara dem. Skicka ett mail med dina frågor eller kontakta oss via telefon så hjälper vi dig.

Mail: info@apak.se

Telefon: 031 721 22 83