MINI PAKR

Mini Pakr är den ultimata förpackningslösningen för små och medelstora företag där behovet av stötdämpande är lågt till måttligt. Den låga vikten och den minimala storleken gör Mini Pakr till en mycket lättplacerad och mobil hjälpreda.

Mini Pakr är enkel att använda och allt du behöver göra är att plugga in maskinen, montera plastfilmen och trycka på start. Med sin kompakta storlek (36x33x28cm) och sin nätta vikt (6 kg) är det också enkelt att placera ut och förflytta maskinen. Till Mini Pakr kan vi erbjuda fyra olika sorters bubblor som Mini Pakr kan producera i en hastighet på 7,5 meter per minut. Maskinen är dessutom utrustad med RFID (Radio Frequency Identification) teknologi för att automatiskt kunna välja rätt inställningar.

Plast och miljö

Plasten har målats ut som vår tids stora miljöbov, men stämmer det verkligen? Att producera och transportera plast är givetvis inte bra för vår miljö, men det är framförallt när plasten hamnar i naturen och våra hav som den blir ett miljöproblem. Om plasten når hela vägen fram till återvinnscentralen kan det istället finnas stora miljömässiga fördelar jämfört med t.ex. papper, trä och tyg. Att svara på vad som är bäst för miljön är därför svårt och istället för att förkasta ett material till fördel för ett annat är det viktigt att analysera vad som är bäst i varje enskilt fall. Det gör vi alltid på aPak och vi kan hjälpa er att reda ut vad som är bäst för just er förpackningslösning.

MER INFORMATION OCH UTHYRNING

Om du har frågor eller funderingar gällande maskinen, uthyrning eller installation så hjälper vi dig gärna att besvara dem. Skicka ett mail med dina frågor eller kontakta oss via telefon. Tillåt oss att hjälpa er hitta en bättre förpackningslösning.

Mail: info@apak.se

Telefon: 031 721 22 83