Chat with us, powered by LiveChat

Har vi sagt att wellpapp är fantastiskt? Det har vi säkert gjort 100 gånger tidigare men nu gör vi det igen för wellpapp är verkligen ett fantastiskt material. Med wellpapp kan man skapa nästan vad som helst utan att för den sakens skull göra avkall på pris och miljö. Refold ett bra exempel.

Skrivbordet Refold är billigt (även om vi anser att 2000 kr är lite väl tilltaget), portabelt och helt återvinningsbart. Det har utvecklats, tagits fram och saluförs av ett litet företag på Nya Zeland och levereras i form av en portabel ”jätteportfölj” som du kan bära med dig och sätta ihop där du behöver ett ergonomiskt skrivbord. Man kanske inte flyttar sitt skrivbord varje dag men om man är resande säljare eller gillar variation är det en användbar och väldigt unik funktion. Det är inte heller alla som har höj- och sänkbara skrivbord på sin arbetsplats varpå Refold skulle kunna fungera som ett alternativ.

Wellpapp - Skrivbord

När man har hittat sin plats är det bara att veckla ut bordet och sätt ihop det, vilket tar ungefär en minut. Bordet klarar belastning upp till 85 kg och sägs också vara väldigt stabilt i utfällt läge.

Konceptet Refold för tankarna till de lite fattigare delarna av världen, för tänk vad en liknande konstruktion skulle kunna innebära för skolor och andra intuitioner som inte har råd med dyra skolbänkar och bord. Tummen upp för wellbord!