Chat with us, powered by LiveChat

SÄljare Eskilstuna

Kan du sälja is till Antarktis, har du förmågan att sniffa upp nya affärsmöjligheter och har bra fart under galoscherna? Då kan du vara den vi söker. Vi är nämligen på jakt efter en vässad och tävlingsinriktad säljare med goda sociala egenskaper och hjärtat på rätt plats.

Vad ska jag göra?

I rollen som säljare kommer du att arbeta nära våra befintliga kunder i syfte att utveckla och bredda våra affärer. Att identifiera nya affärer och affärsmöjligheter står högst upp på din agenda och det är också du som ska föra dem från möjlighet till avslut. Till din hjälp har du, förutom din charm, också ett välstrukturerat och stöttande team som hjälper dig att nå de viktiga avsluten.
Sälja, utveckla och vårda är orden som bäst beskriver din roll och ditt övergripande mål är att göra det som krävs för att öka försäljningen för dig och ditt team. I rollen som säljare ansvarar du för att uppnå dina försäljningsmål och du rapporterar direkt till säljteamets säljchef.

 

VEM SÖKER VI? 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och goda referenser. I rollen som säljare är förmågan att kunna fatta snabba beslut väldigt viktig och du bör också vara organiserad, målinriktad och duktig på att hitta, utveckla och vårda relationer. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara försäljningsorienterade men då vi arbetar långsiktigt och strukturerat kommer du också arbeta med strategisk dokumentation och uppföljning i våra affärssystem. Det innebär inte att du behöver vara något datorgeni, men grundläggande datorkunskap, vana i Officepaketet och ett hum om hur ett affärssystem fungerar är ett klart plus.

I korta drag skulle man kunna beskriva dig som en person som vid affärens avslut redan har en ny på gång.

 

Varför ska jag söka tjänsten?

Vi har inga ruschkanor, ingen fri mat, inget bollhav och inte heller någon världsledande IT-teknologi, men annars skulle man nog kunna se oss lite som förpackningsbranschens Google. På aPak bryr vi oss nämligen om vår personal och kanske är det till och med därför du ska välja oss framför andra? Som en av oss får du bland annat ta del av friskvårdsbidrag, friskvårdstid, utbildningar och kontinuerliga personalaktiviteter.

Korta beslutsvägar och en platt organisationsstruktur är andra starka anledningar till att du ska välja just oss. För dig som säljare innebär detta att du får mer ansvar och större möjlighet att påverka hur din arbetsdag ser ut. På aPak tror vi på individen och vi är måna om att inte låta onödig byråkrati sätta stopp för våra medarbetares framfart.

Vi kanske också ska passa på att nämna att vår verksamhet är snabbt växande, vinstbringande och stabil, med mer än 100 år i branschen. Det kan låta som onödigt skryt, men det kan vara tryggt att veta att det går bra för oss.

 

Vilka ska jag bli en del av?

Vi är aPak – The Packaging Company.  Ett av Sverige äldsta och mest heltäckande emballage- och förpackningsföretag, med rötter 100 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag med omkring 65 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna (där denna tjänst är belägen). Vi tillhandahåller alla typer av förpackningar och emballage oavsett vilket material, vilken konstruktion eller kvalité som önskas. Vi erbjuder alltifrån de mest avancerade kundanpassade lösningarna till ett brett utbud av högkvalitativa standardprodukter och dessutom en välsorterad och modern webbshop.

Om du tror att du är rätt för oss och vi för dig skickar du ditt CV till anders.bohlin@apak.se.