Chat with us, powered by LiveChat

Besökarna har lämnat hallen, montrarna har demonterats och den livliga och glädjefyllda mötesplatsen har tystnat. Scanpackmässan är över för den här gången och med tanke på hur roligt vi haft under de fyra dagarna kändes det lite vemodigt när vi plockade ner de sista lådorna. Vi är dock väldigt nöjda med mässan och vi vill passa på att tacka alla härliga besökare som bidrog till att vi kommer att kunna blicka tillbaka på Scanpack 2018 med ett leende på läpparna.

Under de fyra dagarna på mässan fick vi möjlighet att prata med många av våra kära kunder och fick också möjlighet att stifta bekantskap med många nya spännande företagare. Vårt mål är nu att visa prov på vår förpackningsexpertis så att våra nya kunder kan fortsätta att fokusera på att utveckla och förbättra sina spännande affärsidéer.

Vi hoppas att ni uppskattade vår monter, som i år bestod av 100% wellpapp. Vi är väldigt nöjda med konstruktionen och det verkade också som att den uppskattades av besökarna. Vi misstänker också att den uppskattades av miljön då den lätta och helt återvinningsbara konstruktionen var både simpel att transportera och förvara tack vare sin låga vikt och sin ringa storlek. Wellpapp är verkligen ett fantastiskt material och på aPak älskar vi att utmana dess potential. Kom gärna till oss mer era kluriga förpackningsproblem.

apak-massan

monter

produkter

en-god-partner